Graduation Project – Undergraduate Thesis | Bitirme Projesi – Lisans Tezi

My Graduation Project is a notepad application for Android smartphones. My Notepad published on Google Play, so you can download it. (My Notepad – Google Play) All undergraduate students must be prepare a thesis for own project at the end of the undergraduate. This thesis should include aim of project, why and how developing?, and which technologies used. Also, students should be review of previous similar project and notice the milestones of project’s developing.

My thesis may not perfect but if you do not know to how can I prepare (undergraduate) thesis, should be taken to inspired from it.

My Notepad: Android Application (Undergraduate Thesis – PDF version)

Benim bitirme projem Android akıllı telefonları için bir not defteri uygulamasıdır. Not Defterim Google Play’de yayınlanmıştır, Not Defterim’i indirebilirsiniz. (Not Defterim – Google Play) Lisansın sonunda tüm lisans öğrencileri projeleri için bir tez hazırlamak zorundadır. Bu tez; projenin amacı, niçin ve nasıl geliştirildiği ve hangi teknolojilerin kullandılığı bilgilerini içermelidir. Ayrıca, daha önce hazırlanmış benzer projeleri inceleyip önemli gelişmelerini dikkate almalısınız.

Benim tezim mükemmel olmayabilir ama eğer (lisans) tezini nasıl hazırlayacağınızı bilmiyorsanız, bu tezden ilham alabilirsiniz.

Not Defterim: Android Uygulaması (Lisans Tezi – PDF versiyon) – İngilizce

mahmuttalhakoz.com

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.