Sen Bizim Kocaman Gururumuzsun!

Kocaman gururumuz, Kocaman umutlarimizin sahibi Aykut Kocaman bugun istifa etti ve cok sevdigi Fenerbahce’sine veda etti! Hangi sartlar buraya surukledi bilinmez ama bu bizleri fazlasiyla uzdu, kirdi. O cok elestirilen Aykut Kocaman hakkinda bazi dipnotlar duselim;
Aykut Kocaman

      2012 senesinde Fenerbahçe’nin 29 yıllık Ziraat Türkiye Kupası hasretine son verdi.. Üst üste iki kez kupayı kazanmasıyla da Fenerbahçe için bir ilk oldu.
      Aykut Kocaman’ın Avrupa’daki en büyük başarısı 2012-13 UEFA Avrupa Ligi’nde takımını yarı finale çıkarmak oldu. Bu başarı Fenerbahçe tarihinin de en büyük Avrupa başarısı olarak kayıtlara geçti.
      Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, Türkiye’de tüm zamanların “bir sezonda en fazla resmi maç yapan takımı” oldu. (64)
      Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe bir sezonda en çok Avrupa maçına çıkan takım oldu. (18)
      Fenerbahçe, Aykut Kocaman döneminde lig tarihinde deplasmanda en uzun galibiyet serisi rekorunu kırdı (12 Maç)
      Aykut Kocaman, Fenerbahçe tarihinde teknik direktör olarak hem lig, hem kupa şampiyonluğu yaşayan ilk yerli isim oldu.
      Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu’nda 47 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.
      Fenerbahçe’nin başında ligde en çok maça çıkan Teknik Direktör oldu.(108)
      Aykut Kocaman yönetiminde şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında çıktığı 17 maçın 16’sını kazanan sarı-lacivertliler, en iyi devre performansını sergiledi.
      Teknik direktörlük görevine getirildiği 2010-2011 sezonunda takımına Süper Lig şampiyonluğunu kazandırıp, bunu başaran ikinci Türk teknik adam oldu.

Aykut Kocaman

Simdi tum bu basarilari camiamiz icinde “hic” edip tarihinin en kotu teknik direktoru muamelesi gosterenleri, istifa haberini “Mujde” olarak verebilecek kadar ileri giden zihniyeti esefle kiniyorum. Yaziklar olsun!

Umarim futbol hayatinda cok daha rahat edebilecegin ve cok daha iyisini basarabilecegin bir kulupte devam edersin ve bizim KOCAMAN GURURUMUZ olmaya devam edersin.

Basarilar hocam!

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.