Mp3 ETİKET YÖNETİCİSİ

Mp3 Etiket Düzenleyicisi ve Medya Oynatıcısı olarak tanımlayabiliriz. Program ile yapabilecekleriniz; etiketleri listeletmek, yeni değerler girmek veya etiketleri silmek. Aynı zamanda mevcut etiketlere göre hiyerarşik şekilde yeni dizinler (Klasörler) oluşturabilirsiniz.

Program ile seçtiğiniz işlem türü ile işlem yaparken mp3 dosyalarının bulunduğu hiyerarşik yapıyı seçmeniz gerekmektedir. Örneğin; Mp3 klasörünüz altında “Rock”, “Rock” klasörü altında “Manga”,”Manga” klasörü altında ise “Şehr-i Hüzün” ve bu klasör altında ise mp3 dosyalarınız mevcut ise seçeceğiniz hiyerarşi “mp3 – tür – sanatçı adı- albüm adı” şeklinde olmalıdır. Aksi halde işlemlerinizde bir eksiklik veya yanlışlık olduğunu göreceksiniz.

 

Program İle YAPABİLECEKLERİNİZ

 

  • Mp3 etiketlerini değiştirebilirsiniz; bu işlemi yaparken dizin (klasör) adına göre veya el ile veri girişi yapabilirsiniz.
  • Mp3 Dosyalarının etiketlerini listeletebilirsiniz.
  • Mp3 Dosyalarının sahip olduğu tüm etiketleri silebilirsiniz.
  • “Etiketlerine Göre Klasör Oluştur” seçeneği ile seçmiş olduğunuz klasörün içindeki şarkıları, seçmiş olduğunuz hiyerarşik yapıya göre –klasörler yok ise- yeni klasörler oluşturarak içine atar.
  • İşlem yapılan/Gösterilen mp3 dosyalarının tüm etiketlerini görüntüleyebilirsiniz. Bunun için listelenen kısma sağ tuş ile tıklayınız ve görüntülenmesini istediğiniz etiketleri seçiniz. Bunlardan bazılarını değiştirmeniz engellenmiştir. (Uzunluk gibi etiketler)

Medya Oynatıcı

Şarkı Listesi oluşturabilir, listedeki şarkıları medya oynatıcı ile çalabilirsiniz. Listenizi silmediğiniz sürece kayıtlı kalır. Medya Oynatıcıdaki çalma şekillerini “Mod” kısmından seçebilirsiniz.

MP3 ETİKET YÖNETİCİSİ İNDİR(753KB)

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.